hiromantija

Hiromantija ili čitanje iz dlana

Hiromantija-čitanje iz dlana je posebna oblast i naoko odvojena od svih drugih ezoteričnih oblika litanja budućnosti. Znati proricati budućnost iz dlana je veliki dar, te vam može otkriti mnogo o sadašnjosti i budućnosti. Kratki pregled:

Čitanje iz dlana je jedna od popularnijih okultnih znanosti, čije su prakse podijeljene u dvije odvojene tehnike:
Kiromantija – čitanje linija na dlanu i prstima.
Kiromantija – Čitanje oblika, tekstura i ukupnih karakteristika ruke.

Dvije navedene prakse Hiromantije zajedno mogu vam pružiti potpuno čitanje čovjekove putanje, njegove osobnosti i osobina koje bi se inače mogle skrivati.

Prije nego što počnete čitati dlanove, odvojite malo vremena da se upoznate s različitim oblicima i veličinama i usporedite crte između ruku. Predlaže se da prvo shvatite linije na svojoj ruci prije nego što počnete čitati za druge.
Linije dlana
Sekundarne crte, one koje su svjetlije i obično obilnije, nazivaju se manjim linijama dlana i prstiju. Oni uglavnom predstavljaju unutarnje aspekte, uključujući talente, snage, slabosti i potencijalnu sreću ili izazove. Značenja mogu varirati ovisno o obliku ili veličini ruke. Kombiniranje čitanja linija u kiromantiji s veličinom ruku u kironomiji dobar je način da dobijete cjelovitiju sliku osobe koju čitate.Glavne linije
Glavne crte koje se najprije često gledaju na dlanu su najdeblje i najotmjenije na dlanu. To uključuje:
Linija života
Linija srca
Linija glave
Male linije
Na dlanu ima 12 manjih linija koje odgovaraju i prstima i bočnim dijelovima ruke. To uključuje:Linija Apolona (linija sunca)
Linija narukvice
Dječje linije
Linija sudbine
Venerin pojas
Linija zdravlja
Linija intuicije
Linija odnosa
Prsten Salomona (Jupiterova linija)
Prsten od Saturna (Saturnova linija)
Prsten Apolona
Mesnati jastučići na dlanu i prstima:
Oni odražavaju planetarne utjecaje na čitanje u pokretu i mogu puno reći o emocionalnom, fizičkom i duhovnom sastavu.

Jastučići dlana predstavljaju 6 glavnih astroloških planeta koji uključuju:
Merkur
Mjesec, Jupiter, Saturn, Sunce, Venera
Planet koji nedostaje iz prikaza brda je Mars. Razlog što se to posebno spominje je taj što je planetarna energija Marsa posebno istaknuta i jedan od najvažnijih utjecaja na razumijevanje vrhova palhemije.Mars je na ruci predstavljen u 3 različita dijela. Ovi odsječci nisu ispupčeni i mesnati kao ostali nosači, već su udubljenja.