Uvjeti korištenja

Opći uvjeti o usluzi predviđanja i divinacijskog savjetovanja, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku

1. Korištenjem ove web stranice suglasni ste i potvrđujete da ste upoznati sa svim zakonskim normama koje morate ispunjavati kako biste koristili usluge s ove web stranice.
2. Usluga osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku (u daljnjem kontekstu: Usluga), kao i tečajeva, obuhvaća tematiku davanja  zabavnih informacija, odnosno, predviđanja budućnosti koja se temelje na metodama Tarota, astrologije, i numerologije ili vidovitosti.

Usluge pruža tvrtka vidovitost selma u.o.

Puni naziv tvrtke: vidovitost selma u.o. za usluge
Kratki naziv: vidovitost u.o.
Adresa: Kriska17 10000 Zagreb
OIB: 64315376651

3. Usluge mogu koristiti osobe s minimalno navršenih 18 godina prema zakonu Republike Hrvatske, zdravog psihofizičkog stanja. Usluge ne pružamo osobama s psihičkim oboljenjima i/ili simptomima.
4. Ista osoba, ukoliko ispunjava Uvjete korištenja, može koristiti Uslugu i više puta.
5. Usluge savjetovanja i predviđanja, kao i tečajeva, s ove web-stranice pružaju se putem osobnog savjetovanja, putem telefona, Skypa ili savjetovanja u pisanom obliku.
6. Metode i tehnike predviđanja i divinacijskog savjetovanja nisu priznate zakonskim normama. Stoga, djelatnik ove usluge ne pruža profesionalnu pomoć i profesionalne savjete, a pogotovo ne one koje se odnose na psihičko i fizičko zdravlje pozivatelja ili korisnika. Djelatnik samo pruža opće informacije i određene smjernice radi lakšeg razumijevanja trenutnog stanja i situacije u kojoj se pozivatelj ili korisnik nalazi. Usluge su poglavito zabavnog karaktera.
Dakle, informacije i podaci sadržani na ovoj web stranici, kao i horoskopi i numeroskopi (numerološke analize) koje dobijete od djelatnika ove web stranice, isključivo su namijenjeni vašoj zabavi i razonodi. Bilo kakvo predviđanje vaše budućnosti, kao i savjeti, poruke i preporuke koje primite, a isključivo one temeljene na astrološkoj i numerološkoj analizi, ni u kojem slučaju i ni u kakvom obliku nisu i ne smatraju se zamjenom ili nadomjestkom za savjete, preporuke, instrukcije ili tretmane koje uobičajeno primate od profesionalnih licenciranih djelatnika kao što su odvjetnik, liječnik, terapeut, psiholog, psihijatar, financijski savjetnik i sl.
U skladu s time, ova web stranica ne pruža i ne daje nikakva jamstva, implicitna pretpostavljanja ili osiguranja bilo koje vrste, i neće biti odgovoran za bilo koji oblik tumačenja i primjene gore navedenih informacija i podataka od strane korisnika ili naručitelja.
7. Dobivene informacije dobivene putem telefona, osobnim savjetovanjem ili savjetovanjem u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost.
8. Korištenjem informacija dobivenih putem telefona, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik je suglasan da pristaje na odredbe ovih Uvjeta korištenja.
9. U slučaju odluke da zaprimite jedan ili više horoskopa ili numeroskopa, kao i tečaja, koji su ponuđeni na ovoj web stranici, smatra se da ste prije toga pročitali ove uvjete te da ste suglasni s njezinim sadržajem.
Dakle, vaša odluka je jamstvo koje jamči vašu suglasnost s ovdje navedenim uvjetima.
10. Pozivi i/ili poruke upućene vlasniku ove web stranice koje su uvredljivog, omalavažavajućeg ili prijetećeg karaktera bit će proslijeđene nadležnim organima.

KOLAČIĆI

Korištenje kolačića
Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, portal Sudbina.org mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.
Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.
Što su kolačići prve strane?
Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.
Što su kolačići treće strane?
Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.
Što su privremeni kolačići?
Kada zatvorite svoj internetski preglednik, tada se privremeni kolačići uklanjaju s računala. Pomoću privremenih kolačića web stranice prikupljaju i pohranjuju privremene podatke. Kada se prijavite sa svojim podacima, tada se pomoću privremenih kolačića Vama omogućuje pristup sadržaju i informacijama te pogodnostima kojima se možete služiti kada se ulogirate na web stranicu. One informacije koje niste dali, web stranica ne može niti prikupiti pa time niti ih pohraniti, a ne mogu niti pristupiti bilo kakvim datotekama na Vašem računalu.
Što su stalni kolačići?
Stalni kolačići ostaju na Vašem računalu i onda kada zatvorite vaš internet preglednik. Web stranice pomoću stalnih kolačića pohranjuju podatke poput vašeg korisničkog imena, lozinke tako da se ne morate svaki puta ponovo prijavljivati na nekim web stranicama kojima ste dali svoje podatke, tj. tamo gdje ste se registrirali (ako na web stranici postoji mogućnost registracije). Stalni kolačići mogu ostati na Vašem računalu i godinama.
Korištenje kolačića na ovoj web stranici
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
Ova web stranica može upotrebljavati kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji s nama, prikazuju naše oglase na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (www.google.com/settings/ads).
Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:www.google.com/analytics/learn/privacy.html.
Društvene mreže
Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.
Kako onemogućiti kolačiće?
Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).
Dodatne informacija oko isključivanja kolačića
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.
Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
www.allaboutcookies.org
www.youronlinechoices.com/hr
www.aboutads.info/choices
Imate pitanja u vezi s pravilima o kolačićima?
Ako imate pitanja koja se odnose na pravilnik o kolačićima za ovaj web, obratite nam se putem elektroničke pošte.

orgsudbina@gmail.com

admin@sudbina.org