Uvjeti korištenja

Opći uvjeti o usluzi predviđanja i divinacijskog savjetovanja, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku

1. Korištenjem ove web stranice suglasni ste i potvrđujete da ste upoznati sa svim zakonskim normama koje morate ispunjavati kako biste koristili usluge s ove web stranice.
2. Usluga osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku (u daljnjem kontekstu: Usluga), kao i tečajeva, obuhvaća tematiku davanja  zabavnih informacija, odnosno, predviđanja budućnosti koja se temelje na metodama Tarota, astrologije, i numerologije ili vidovitosti.
3. Usluge mogu koristiti osobe s minimalno navršenih 18 godina prema zakonu Republike Hrvatske, zdravog psihofizičkog stanja. Usluge ne pružamo osobama s psihičkim oboljenjima i/ili simptomima.
4. Ista osoba, ukoliko ispunjava Uvjete korištenja, može koristiti Uslugu i više puta.
5. Usluge savjetovanja i predviđanja, kao i tečajeva, s ove web-stranice pružaju se putem osobnog savjetovanja, putem telefona, Skypa ili savjetovanja u pisanom obliku.
6. Metode i tehnike predviđanja i divinacijskog savjetovanja nisu priznate zakonskim normama. Stoga, djelatnik ove usluge ne pruža profesionalnu pomoć i profesionalne savjete, a pogotovo ne one koje se odnose na psihičko i fizičko zdravlje pozivatelja ili korisnika. Djelatnik samo pruža opće informacije i određene smjernice radi lakšeg razumijevanja trenutnog stanja i situacije u kojoj se pozivatelj ili korisnik nalazi. Usluge su poglavito zabavnog karaktera.
Dakle, informacije i podaci sadržani na ovoj web stranici, kao i horoskopi i numeroskopi (numerološke analize) koje dobijete od djelatnika ove web stranice, isključivo su namijenjeni vašoj zabavi i razonodi. Bilo kakvo predviđanje vaše budućnosti, kao i savjeti, poruke i preporuke koje primite, a isključivo one temeljene na astrološkoj i numerološkoj analizi, ni u kojem slučaju i ni u kakvom obliku nisu i ne smatraju se zamjenom ili nadomjestkom za savjete, preporuke, instrukcije ili tretmane koje uobičajeno primate od profesionalnih licenciranih djelatnika kao što su odvjetnik, liječnik, terapeut, psiholog, psihijatar, financijski savjetnik i sl.
U skladu s time, ova web stranica ne pruža i ne daje nikakva jamstva, implicitna pretpostavljanja ili osiguranja bilo koje vrste, i neće biti odgovoran za bilo koji oblik tumačenja i primjene gore navedenih informacija i podataka od strane korisnika ili naručitelja.
7. Dobivene informacije dobivene putem telefona, osobnim savjetovanjem ili savjetovanjem u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost.
8. Korištenjem informacija dobivenih putem telefona, osobnog savjetovanja ili savjetovanja u pisanom obliku, kao i putem tečaja, pozivatelj ili korisnik je suglasan da pristaje na odredbe ovih Uvjeta korištenja.
9. U slučaju odluke da zaprimite jedan ili više horoskopa ili numeroskopa, kao i tečaja, koji su ponuđeni na ovoj web stranici, smatra se da ste prije toga pročitali ove uvjete te da ste suglasni s njezinim sadržajem.
Dakle, vaša odluka je jamstvo koje jamči vašu suglasnost s ovdje navedenim uvjetima.
10. Pozivi i/ili poruke upućene vlasniku ove web stranice koje su uvredljivog, omalavažavajućeg ili prijetećeg karaktera bit će proslijeđene nadležnim organima.