tarot majstori preporuke

TAROT MAJSTORI PREPORUKE

TAROT MAJSTORI PREPORUKE TAROT MAJSTORA SAVJETNIKA

Tarot majstori- cijela lepeza onih koji doista imaju dar tumačenja i onih priučenih što u karte gledaju i tumače tarot kroz definicije pojedine karte, a dalje od toga ne. Istina je da svatko može naučiti osnovno značenje karte, no povezati, recimo, 6 karata, otvaranje u cjelinu, to doista ne mogu oni koji u sebi nemaju i dar. Tarot otvaranje je kombinacija svih karata zajedno na koncu, a između toga i svaku kartu s drugom koja se otvorila valja znati povezati, protumačiti, spojiti u jedno da bi se dobio odgovor na neko pitanje, bilo koje i bilo kakvo pitanje.
Onaj tko vam tumači karte i pro tome ih samo nabraja imenom ne govoreći njihovo egzaktno i široko također značenje ili ih, možda, uopće, ne spominje, to nije tarot majstor. Kao što nije ni onaj tko priča priče ne spominjući karte nikako, ne spominjući njihova značenja i njihove poveznice, dio po dio da bi se uhvatila cjelina i došlo do istinskog proricanja ili divinacije.
Osjećaj energije pitaoca, duboka intuicija naspram svakog simbola svake pojedinačne tarot karte, objašnjenje poveznica između karata, davanje smjernice, razjašnjenje da tarot nije rješenje već otkrivanje i usmjeravanje, to je ono što čini najbolje tarot majstore. Izričito se naglašava da onaj tko vam govori točan datum, sat ili bilo kakvo precizno vrijeme nekog događanja, jeste onaj koji ne poznaje dušu tarota, onaj koji laže-otvoreno rečeno, jer se kroz tarot može samo okvirno odrediti vrijeme, ali precizno nikako. Da li se može reći da danas postoje dobri i najbolji tarot majstori, pored onih koji to nikako i nisu? Postoje. Kroz cijeli ovaj tekst ide zapravo preporuka bez navođenja imena, bez uzdizanja ili spuštanja pojedinih tumača tarota ili tarotologa, kako se znaju nazivati majstori tarota današnjice. Osnovni savjet da se tekst pažljivo pročita i tako dobije preporuka. Dalje sve ovisi o onome tko želi doznati odgovor iz tarota. Pažljivo slušanje onoga tko vam tumači, a u poveznici s gornjim smjernicama, otkrit će vam da li pričate s vrhunskim tarot majstorom ili s osobom koja nije to.
Na početku priče spomenuli smo cijelu lepezu onih koji doista imaju dar i onih priučenih i tu je osnovna razlika. Preporuke tarot majstora su nezahvalan upit i težak upit. Možemo samo razjasniti tko su i kakvi oni istinski od onih koji to uopće nisu.Priučeni, oni koji su naučili značenje pojedine karte ne mogu udovoljiti vašim zahtjevima za istinom. Oni s darom, njih će te osjetiti na prvu, što razumom, što intuicijom. I kako sama Božja riječ kaže: Čuvajte se lažnih proroka…itd.
Tarot proricanje je božanski dar koji je dat malom broju ljudi, stoga nije mudro srljati od jedne do druge “stručne” osobe i dobiti mnoštvo odgovora koji će vas samo zbuniti i nećete znati što je istina i što ne, tko je u pravu, a tko ne. Prvo se zagledajte u sebe, potražite odgovore u sebi, potom se orijentirajte da potražite odgovore od tarot majstora.
Ovo sve napisano je preporuka tarot majstora, a ne pojedinačno nabrajanje imena i rečenice: “ova mi je pogodila ovo, ona mi je pogodila ono, ova nema pojma, itd…” To samo govori da niste naišli na ono što tražite ili da možda jeste, ali se ne možete zaustaviti u daljnjem traženju.
Neka vas sreća prati do spoznavanja istine koju želite saznati. I neka vas žudnja za željenim odgovorom ne navede na krivi put, put iluzija, samoobmane, put za nikuda. To su naše preporuke tarot majstora.