upitaj tarot

Upitaj Tarot

Upitaj tarot – Želite li znati što vas čeka ili ćete se prepustiti onom što vam sudbina sprema, a da to ne znate?

Zašto odbiti vodstvo da bolje upravljate svojom budućnošću zahvaljujući moći tarota i vidovitosti?

Ispitajte naše stručnjake u tarotu i vidovitosti i dajte im priliku da vam pomognu voditi vaše korake prema budućnosti koju trebate znati.

Savjeti kroz tarot i vidovitost o životnim pitanjima daju naši dugogodišnji provjereni majstori tarota i vidovnjaci.

Postoji nekoliko otvaranja koja se upotrebljavaju za pomoć ispitivaču.

Tumačenje s jednom kartom ne govori ništa, jer treba druge karte da se poveže s njima.

Čitanje tri karte daje pregled prošlosti, sadašnjosti i budućnosti no u vrlo kratkim crtama koje vam neće dati detalje koje trebate već kratki pregled situacije vezane za pitanje.

Sedam karata je tu kako bi vam dao dublji uvid u prošle i buduće utjecaje i događaje. jasno. 

Keltski križ, koristi se kao pregled svih oblasti života, pitanje po pitanje. 

Što više pitanjaje je dobro ako morate donijeti određenu odluku ili nešto riješiti što vas muči, u što sumnjate, što vam nikako nije 

Tarot vam može pomoći u usmjeravanju energije koju vjerojatno trošite, usredotočujući se na druge važne stvari u životu koji vam dugoročno mogu donijeti sreću koju želite. Tarot analizira vašu prošlost kako bi živio sadašnjost i poboljšao svoju budućnost.

Karte su način tumačenja svega što ste proživjeli u prethodnom vremenu, tako da na taj način možete razumjeti gdje ste sada i otkriva tajne i daje vam mogućnost poboljšanja svega onoga što tek dolazi. 

Ljubav, novac, posao ili zdravlje teme su koje svakoga najviše zabrinjavaju. Ako znate problem, bit će mnogo lakše pronaći rješenje. Postoje određeni trenuci u vašem životu kada ćete morati potražiti olakšanje, savjet, mišljenje, a tarot je medij koji može učiniti da ga pronađete.