sudbinski broj

Sudbinski broj devet značenje

Sudbinski broj devet značenje i karakteristike

Osoba čiji je sudbinski broj 9
U pozitivnom smislu karakteristike:

Božansko vodstvo, dobri u odnosima privatno i s javnošću. Odgovornost, unutarnja mudrost, visoko intuitivna, snaga karaktera. Osjetljive, vjerne, talentirane. Učitelji, iscjelitelj, dobri matematičari, stare duše, inteligentni, diskretni, briljantni, suosjećajni. Krasi ih unutarnja mudrost, intuitivnost, sloboda, omiljenost u društvu, samilosni su, često uspješni umjetnici. Imaju širinu vizije i široko gledište, mogu biti vrlo čudnog karaktera, ali komunikativne, utjecajne. Poslovne obveze su im prioritet pored ljubavi. Krase ih i vjera, optimizam, božanska mudrost, samopožrtvovanja, nesebičnost, visoki idealizam, tolerancija, poniznost, altruizam, dobrota koja ponekad prelazi svaku mjeru.

U negativnom smislu karakteristike:
Vrlo oprečno pozitivnim.
Nerazumljivi, nepouzdani, nedostaje shvaćanja za problem drugih vrlo često i s time nedostatak brige za druge, često bez intuicije, slaba briga za sebe, neosjetljivost, nelojalan, nedostaje sposobnost opraštanja, sanjalice, nemarni. Slaba koncentracija, stres i napetost, nepouzdana, nesigurna u sebe a i druge.

U ljubavi:

Odnos između dva broja devet će se razviti vrlo brzo, i brzo se zaljube. Osobe sa sudbinskim brojem devet će uživati ​​u strastvenoj i romantičnoj vezi. Oni će se moći potpuno razumjeti i ispuniti potrebe drugih. Njihove veze su dugotrajne i stabilne, potpuno se posvećuju jedno drugome, ali uživaju i u društvu ostalih ljudi. Ne dolazi često do raskida kod osoba koje nose ovaj broj te su s te strane vrlo sretne.