tarot karta pehari

Tarot karte Desetka pehara

Tarot karta Desetka pehara sama po sebi označava zadovoljstvo, ispunjenje, snagu osjećaja i spokoj ako je uspravno postavljenja i ako nije povezana s mačevima, tornjem ili kartom vraga. Ova karta je uvijek dobrodošla za vidjeti  za čitača karata kao i za onoga kome se karte tumače  i rijetke su situacije kad označava nešto loše. Većinom se povezuje s ljubavi, ljubavnim emocijama, odnosima, ali na jedan dobar način.

Element: Voda
Ključna riječ: Uspjeh
U astrologiji: Riba
Planet: Mars u Ribama
Uspravno otvorena: Empatija, ljubavno ispunjenje, jake emocije
Obrnuto otvorena: Neoriginalnost, pesimizam, nezadovoljstvo

Ljubav:
Sugerira da se ohrabrite u pogledu ljubavnih djela, da vam je otvoren put prema ispunjenju želja te da osoba za kojom žudite osjeća isto. Ne ostavlja prostor za sumnju u vezi partnerovih emocija i potiče da krenete u susret njima sa svojim osjećajima, da prestanete biti statični i čekati.
No ako je otvorena obrnuto ili povezana s mačevima savjetuje oprez i usporavanje i opominje na težak put do ostvarenja ljubavnih želja.

Poslovna strana:
Uspravna tarot karta Desetka pehara je čisti uspjeh i uživanje u tom uspjehu. Predstavlja pobjedu na poslovnom polju i financijski dobitak koji očekujete. Napredak je pred vama bez obzira u kojem ste trenutno položaju.
Obrnuto okrenuta signalizira stres kojeg ste se tek riješili, ali bi ponovo mogli upasti u isti krug. Usporavanje i promišljanje u vezi financija i materijalne strane je obavezno.

Zdravlje:
Savršeno koliko to može biti. Sitne neugodnosti koje bi vas mogle zadesiti nisu opasnosti od kojih bi trebali strahovati.
Osjetljivost nogu.

Zaključak:
Sreća je vidjeti u otvaranju Desetku pehara. Donosi radost i zadovoljstvo i najavu dobroga u većini poveznica s drugim kartama.