besplatni tarot ljubav

TAROT LJUBAVNO OTVARANJE

Tarot ljubavno otvaranje besplatno
besplatni-tarot

Tarot karta Ljubavnici

Thoth Tarot značenje i tumačenje te otvaranje Tarot karte Ljubavnici
Izbor, ispravni ili pogrešni
Jak alkemijski, (magijski), značaj, energija mističnog
Simbol podijeljenosti, odvojenosti, obmane i sukoba
Simbol mogućeg ostvarenja željenog pri pravom izboru

Idemo kroz život ispunjeni očekivanjima, često bez putokaza, bez kompasa, vjerujući da je mapa našeg života u nečijim drugim rukama, drugih ljudi ili više sile, popularno zvane sudbina. Ona mapa po kojoj bi znali što ćemo i kako ćemo u pojedinim životnim situacijama, ona mapa koja bi nam direktno pokazala što će biti sutra ili kroz neko određeno vrijeme za određene situacije, probleme, osobe u našim životima. Zavirujemo na sve strane tražeći odgovore, (rijetko zavirimo u sebe), osvrćemo se, vraćamo se, ponavljamo se, napredujemo, ili mislimo da napredujemo u nečemu, pa opet unatrag također u nečemu i sve tako. Gdje nam je kraj? Da li u smrti ili nas čeka idući život, pa još jedan i još jedan i…itd. Pri svemu tome pravimo mnoštvo pogrešnih izbora, naravno i onih koji su povoljni za nas, no oni pogrešni ostavljaju trag te je nekako na njima uvijek naglasak.
Tarot je mapa našeg života,  besplatni tarot, jedna od mnogih koje su nam na dohvat ruke, ona koja obuhvaća svaku pojedinu životnu situaciju pojedinca, odgovor na svako pitanje, putokaz, svjetlost koja nas poziva dok koračamo kroz mračni tunel traganja za odgovorom koje  ne možemo iznaći u sebi i kroz sebe bez da nas se ne usmjeri. Vaš je izbor da li ćete se obratiti Tarotu za odgovore na pitanja koji su vam od važnosti za sreću i mir u životu ili ćete izabrati nešto drugo.
Upravo zato je uzet primjer Tarot karte Ljubavnici, karte izbora.

Tako je Tarot karta Ljubavnici, dakle, ljubavni tarot, nabijena magijskom, mističnom energijom, prožeta naoko nevidljivim onom koji traga za određenim odgovorom, u svom  glavnom značenju karta izbora i karta podijeljenosti. Ime karte Ljubavnici na prvu zavara navodeći nas da mislimo na nešto manje više lijepo…Simboli na karti su u obliku tri osobe i dva mača u Thoth tarotu. Ta dva mača su ključna u smislu da sugeriraju na podijeljenost, nepovoljan položaj za onoga tko postavlja pitanje, razmirice, nedoumice, nepovjerenje i sumnje. Osoba je na točki gdje treba odlučiti što dalje u datoj situaciji koja joj, ako ostane kakva jeste, ne nosi ništa dobro. Isto tako, Tarot karta Ljubavnici pokazuje da jedna strana u ljubavnoj ili poslovnoj ili prijateljskoj vezi jeste sklona obmanama, nečasnim radnjama, nanošenju štete drugoj osobi pri čemu toga uopće nije svjesna. S ovom kartom ste uvijek u stanju izbora, ali i u stanju podijeljenosti. Vi birate, ali vi ne znate što biste. Jedini doista povoljan ishod ove karte može se naći u poveznici s drugim kartama s kojima se otvori i tada može značiti preokret i ostvarenje željenog. Od velikog značaja su karte koju okružuju Ljubavnike, jer se samo tako dolazi do konkretnog i konciznog odgovora na pitanje. Najčešće Ljubavnici,pri ljubavnom tarot otvaranju, daju često neželjen ishod vezano za neispunjena očekivanja pitaoca, u smislu da su ta očekivanja bila prilagođena bez da se uzme u obzir i druga strana od koje se nešto očekivalo ili da je ta druga strana potpuno pogrešno shvaćena, krivo procijenjena. Kao da šapuće: Idemo dalje…Kaže se da uvijek imamo izbor. Imamo li ga doista?